Vandebron

Vandebron – energie lokaal opgewekt

Vandebron onderscheidt zich op de Nederlandse energiemarkt door uitsluitend duurzame energie aan te bieden die lokaal is opgewekt. Dit innovatieve bedrijf noemt haar aanbod ‘goeie energie’, omdat klanten de herkomst van hun energie kunnen traceren tot specifieke wind-, zonne- of bio-energieprojecten binnen Nederland.

Dynamisch, vast en variabel

Dit transparante model stelt consumenten in staat om bewuste keuzes te maken over waar hun energie vandaan komt en hoe hun geld wordt besteed. Bij Vandebron kun je vaste-, variabele- en dynamische energiecontracten afsluiten.

Kies een energiebron in de buurt

Met een gemeenschap van meer dan 200.000 huishoudens die al hebben gekozen voor Vandebron, bewijst het bedrijf dat duurzame energie niet alleen een verantwoorde keuze is, maar ook een populaire. Klanten kunnen via een unieke energiemarktplaats een energiebron vinden die aansluit bij hun voorkeuren, of het nu gaat om zonne-, wind- of bio-energie. Deze marktplaats maakt het gemakkelijker dan ooit om een bijdrage te leveren aan een duurzamere toekomst, door lokale en duurzaam opgewekte energie direct te koppelen aan de eindgebruiker